Hangolódj ránk

A ZÖLDEM egy fiatal színházi művészekből álló baráti kör.

Szemléletünk alapja a környezettudatosságra való törekvés, azaz olyan természetes alapanyagú, vegyszermentes termékeket használni és olyan életet élni, amely tekintettel van környezetünkre és csökkenti a Föld szennyezettségét.

Zöldem
hangolódj ránk

Nálunk nem az egyik pillanatról a másikra történő radikális életmódváltás a cél, hogy egy átlag fogyasztóból rögtön önfenntartó, nulla hulladékos gazdálkodásba kezdjünk. Abban hiszünk, hogy a lehetőségeinkhez mérten kell cselekednünk, és élnünk kell az újrahasznosítás erejével, hogy ezáltal hozzájárulhassunk a környezettudatosság szemléletének terjedéséhez.

A mi alternatívánk egy olyan webáruház, ahol törekszünk arra, hogy újrahasznosított vagy újrahasznosítható csomagolásban találd meg a fenntartható módon készült termékeket!

Kínálatunk jelentős része a takarításhoz, mosáshoz, vagy éppen a mosogatáshoz szükséges mosó-, tisztítószerek, valamint natúrkozmetikumok és a Zöld élethez elengedhetetlen egyéb kiegészítők, kényelmi kellékek.

Természetesen vásárlóink teljes körű kiszolgálásának érdekében palettánkat igyekszünk folyamatosan bővíteni.

Légy részese Te is a változás folyamatának, és ha tetszik, amit nálunk találsz, Tarts Velünk, hogy együtt biztosíthassuk a saját magunk, illetve a következő generáció számára a természet fenntarthatóságát egy tisztább, élhetőbb Jövőért!

Ne feledd, apró lépésekkel és egy kis elhatározással nagy utat lehet bejárni!

Kellemes nézelődést kívánunk!

Bízunk benne, hogy hamarosan Téged is elégedett vásárlóink között üdvözölhetünk.