Ne dobd ki

A Zöldemnél hiszünk az újrahasznosítás erejében, ezért szeretnénk, ha a termékeink csomagolása is újrahasznosulna. A hulladékhegyek csökkentésének egyik lehetősége a szelektív hulladékgyűjtés, mely többek között a számunkra már feleslegessé, használhatatlanná vált hulladékoktól segít bennünket környezetbarát módon megválni.

Mi ebben is Segítünk!

Nálunk ugyanis a lehetőség adott, hogy a termékek megüresedett csomagolását DÍJMENTESEN visszaküldd egy következő vásárlásnál. Ennek érdekében biztosítunk egy öko papírdobozt benne egy darab öko lezáró papírszalaggal, mi pedig gondoskodunk azok megfelelő újrahasznosításáról és nem utolsó sorban meg is jutalmazunk érte!

Nem kell mást tenned, mint összegyűjteni 10 termék csomagolását és visszajuttatni részünkre.

Amikor megkapjuk, cserébe egy 10% értékű kedvezmény kupont adunk ajándékba, melyet a kiállítástól számított 1 éven belül bármelyik vásárlás alkalmával szabadon felhasználhatsz. A termékcsomagolásoknak nem kell egyezniük, bármilyen variációban küldheted őket, lehet flakon vagy tégely akár vegyesen is, nem probléma, a lényeg, hogy 10 db Zöldemnél vásárolt termék üres csomagolása legyen.

Amikor összegyűlt a 10 db, a webshopban a következő vásárlásnál a szállítás lehetőségnél jelöld be a házhozszállítás+cserecsomag opciót, mellyel megrendeled visszaküldési szándékod. A kézbesítéskor a futárszolgálat munkatársa fogja adni az öko visszadobozt a papírszalaggal, majd készségesen megvárja, amíg belehelyezed a kiürült flakonokat, tégelyeket és már viszi is, hogy visszajuttassa hozzánk. Nevet, címet nem kell ráírni, a futár intéz mindent.
Természetesen a visszaküldés (cserecsomag) költségét mi álljuk!

Ne feledjük a legjobb hulladék a nem keletkező hulladék!